Testimonials elever


Min lärare var inspirerande, rolig och en mycket kunnig person som verkligen kan sitt ämne och visar ett genuint intresse, vilket gör att man som elev även blir mer engagerad i undervisningen. Jag skulle också säga att jag fick ett väldigt bra stöd genom hela utbildningen och ordentligt förberedd för att prestera så bra som möjligt på proven.
Moses Karlsson, Kenya-Stockholm

Det är ett bra program för att hålla igång svenskan som fungerar perfekt både som förberedande IB-kurs (Pre-IB) och IB-kurs. Lärarna är engagerade i vår utveckling och vill alltid att vi ska utvecklas till vår fulla potential.
Filippa, Singapore 

Det är väldigt personligt, man får hjälp med det man själv behöver, lärarna är väldigt schyssta. 
Alicia, Hilversum

Det är viktigt för mig att ha läst svenska för att ha samma möjligheter som andra svenskar att söka jobb och utbilda mig på universitetet. Tack vare att jag läste svenska på IB så utvecklades mitt svenska språk trots att jag inte hade så mycket kontakt med svenska under tiden jag bodde i Brasilien. Det är viktigt för framtiden.
Emelie

Du kommer känna dig som hemma i Sverige igen. Lärarna får dig tillbaka till den svenska kulturen och språket som man saknar när man bor utomlands. 
Tova Jansson, Tanzania